Het C.I.R.P., Centrum voor Informatie en Registratie is opgericht op 6 augustus 2007, door de (toenmalige) podotherapeut Jan de Vries, en stelt zich ten doel de leek te informeren over veel voorkomende ( vaak houding gerelateerde) voetklachten.

Voor dit doel zijn in de loop van de tijd drie websites gerealiseerd:
  • beenlengteverschil.nl
  • podomedic.nl
  • podomedisch.nl
Hieronder kunt u verder lezen over de websites van het C.I.R.P.
Deze website geeft informatie over het mogelijke ontstaan- en de eveneens mogelijke gevolgen van bekkenscheefstand en/of beenlengteverschil. Via ‘Landelijk Registers’ en ‘Praktijkwijzers’ is de praktijk van een gespecialiseerde behandelaar eenvoudig te vinden.
PodoMedisch is een uniek ‘WebsiteConcept’ voor behandelaars in de voetverzorgings-/behandelingsbranche. Op licentiebasis beheren behandelaars een professionele website. Gebruikers kunnen, afhankelijk van hun pakket, hun homepage en andere pagina’s zelf opmaken en inrichten.
Op de website Podomedic wordt uitleg gegeven over verschillende ‘Podo-disciplines’ en een aantal veel voorkomende voet- en houdingsaandoeningen, die in veel gevallen in relatie met elkaar staan. Via ‘Landelijk Registers’ en ‘Praktijkwijzers’ is de praktijk van een gespecialiseerde behandelaar eenvoudig te vinden.